МедияНовиниИнтервютаВидеоГалерияПубликации

Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА

Владимир Нанкински е сред най-трудолюбивите момчета в школата на ЦСКА и заслужено получи доверието на старши треньора Росен Барчовски по време на мача срещу шампиона Балкан. За няколко минути на терена се отличи със здрава игра в защита, 2 борби и 2 пъти принуди съперниците да го фаулират. Юноша на клуба, израснал с червения екип, висок 197 см. До момента за дублиращия отбор има средно по 9 точки и 10 борби в ББЛ.

"Мотивира ме мисълта да играя за ЦСКА в НБЛ. По време на мача усещах емоцията на публиката, дори скандираха името ми - никога няма да го забравя" разказва впечатленията си Влади. Той добавя, че не е знаел предварително, че ще се появи на терена още през първата четвърт срещу шампиона. "Тренирам всеки ден с отбора, давам най-доброто от себе си и съм готов физически и психически да бъда на разположение на старши треньора Росен Барчовски и да помогна по всяко време, на всяка позиция, където има нужда от мен" казва Нанкински.

Той обожава времето прекарано в тренировки и използва всяка възможност да работи в баскетболната зала. "Всеки път, когато на тренировка отработвам някое движение си представям как го изигравам в мач . Всяка стрелба, всяка забивка, всяка ситуация се разиграва в главата ми като сцена от истински мач. Нямам търпение да покажа всички тези умения и да радвам феновете на този велик клуб" амбициран е младокът.

Зададохе на Нанкински и един провокативен въпрос, от който той не опита да се измъкне, а отговори уверено. Попитахем го какво предпочита за себе си този сезон - да изиграе 5 мача като титулят в НБЛ или титлата на България с ЦСКА U19. "И двете са невероятни цели, които могат да бъдат постигнати. Да съм титуляр в мач от НБЛ ще бъде невероятно за мен, но да спечелим първенството при юношите ще помогне за развитието на целия клуб. Ще привлече повече деца в ЦСКА, които да имат възможност да обикнат баскетбола. Всеки успех на отбор в школата е важен за целия клуб" смята Влади Нанкински.

Ние му пожелаваме да е все така трудолюбив и да продължава да обича ЦСКА с цялото си сърце!

Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА
Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА
Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА
« Обратно в новините
Дата Отбори Резултат
09.102023 Фаб Фйв ЦСКА II 8682
07.102023 ЦСКА Ямбол 8062
05.102023 ЦСКА II Спортист Своге 9187
05.072023 Черно море Тича U14 ЦСКА U14 6778
04.072023 Миньор 2015 Перник U14 ЦСКА U14 9863
03.072023 ЦСКА U14 Доростол U14 7958
Фен зона
За нашите фенове
Wallpapers
Форум
ЦСКА се завръща
ЦСКА се завръща

Баскетболен клуб ЦСКА набира момчета, родени до 2004 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си. Селекцията продължава, като се търсят най-вече деца при 8-годишните (2005-06).

Връзка с клуба »
Сдружение ЦСКА Завинаги
Сдружение ЦСКА Завинаги

Сайтът на сдружение "ЦСКА Завинаги"

Терра Лизинг
Терра Лизинг
Баскетболна зала ЦСКА София, бул. „проф. Цветан Лазаров“ 14 местността Къро, София