МедияНовиниИнтервютаВидеоГалерияПубликации

Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА

Владимир Нанкински е сред най-трудолюбивите момчета в школата на ЦСКА и заслужено получи доверието на старши треньора Росен Барчовски по време на мача срещу шампиона Балкан. За няколко минути на терена се отличи със здрава игра в защита, 2 борби и 2 пъти принуди съперниците да го фаулират. Юноша на клуба, израснал с червения екип, висок 197 см. До момента за дублиращия отбор има средно по 9 точки и 10 борби в ББЛ.

"Мотивира ме мисълта да играя за ЦСКА в НБЛ. По време на мача усещах емоцията на публиката, дори скандираха името ми - никога няма да го забравя" разказва впечатленията си Влади. Той добавя, че не е знаел предварително, че ще се появи на терена още през първата четвърт срещу шампиона. "Тренирам всеки ден с отбора, давам най-доброто от себе си и съм готов физически и психически да бъда на разположение на старши треньора Росен Барчовски и да помогна по всяко време, на всяка позиция, където има нужда от мен" казва Нанкински.

Той обожава времето прекарано в тренировки и използва всяка възможност да работи в баскетболната зала. "Всеки път, когато на тренировка отработвам някое движение си представям как го изигравам в мач . Всяка стрелба, всяка забивка, всяка ситуация се разиграва в главата ми като сцена от истински мач. Нямам търпение да покажа всички тези умения и да радвам феновете на този велик клуб" амбициран е младокът.

Зададохе на Нанкински и един провокативен въпрос, от който той не опита да се измъкне, а отговори уверено. Попитахем го какво предпочита за себе си този сезон - да изиграе 5 мача като титулят в НБЛ или титлата на България с ЦСКА U19. "И двете са невероятни цели, които могат да бъдат постигнати. Да съм титуляр в мач от НБЛ ще бъде невероятно за мен, но да спечелим първенството при юношите ще помогне за развитието на целия клуб. Ще привлече повече деца в ЦСКА, които да имат възможност да обикнат баскетбола. Всеки успех на отбор в школата е важен за целия клуб" смята Влади Нанкински.

Ние му пожелаваме да е все така трудолюбив и да продължава да обича ЦСКА с цялото си сърце!

Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА
Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА
Влади Нанкински: Нямам търпени да покажа всичките си умения с екипа на ЦСКА
« Обратно в новините
Дата Отбори Резултат
28.112022 Берое ЦСКА 8581
27.112022 Славия U13 ЦСКА U13 4341
26.112022 ЦСКА U16 БУБА U16 6873
26.112022 ЦСКА U14 БУБА U14 6754
26.112022 ЦСКА U19 БУБА U19 9985
26.112022 ЦСКА U12 БУБА U12 4164
Фен зона
За нашите фенове
Wallpapers
Форум
ЦСКА се завръща
ЦСКА се завръща

Баскетболен клуб ЦСКА набира момчета, родени до 2004 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си. Селекцията продължава, като се търсят най-вече деца при 8-годишните (2005-06).

Връзка с клуба »
Сдружение ЦСКА Завинаги
Сдружение ЦСКА Завинаги

Сайтът на сдружение "ЦСКА Завинаги"

Спиди
Спиди
Баскетболна зала ЦСКА София, бул. „проф. Цветан Лазаров“ 14 местността Къро, София